Tre tips til å forbedre din synlighet på nett

Tre tips til å forbedre din synlighet på nett

Det er bevist at de aller færreste sjekker søkeresultatene som havner bak den første siden på Google. Det betyr med andre ord at det er viktig at din bedrift dukker opp på den første resultatlisten når forbrukere søker på ord som er relevante for din bedrift. Tre tips til å forbedre din synlighet på nett.

Link building tekster  

Link building vil si at du betaler for at andre nettsider skal publisere artikler med en link til din nettside. For eksempel kan en lokalavis skrive en artikkel om spill online og putte inn https://www.folkeriket.com/no. Da har Folkeriket fått en link building tekst. Grunnen til at dette er en god ide er fordi Google ser på dette som en slags referanse, som at andre nettsider godkjenner din nettside. Jo flere ganger noen referer til deg, jo høyere opp til du komme. Dette er med andre ord en super måte å få nettsiden din et par hakk oppover på listen over søkeresultater. 

Les også: “Dynamic Search Ads (DSA) fra Google Ads. Fordeler, ulemper og hvordan du bruker dem

RockitSEO blogg

Relevante søkeord  

Relevante søkeord eller keywords som det ofte kalles er også veldig viktig når vi snakker om SEO. Det vil si at når du skriver sider på nettsiden din, for eksempel «hjem» eller «om oss», så bør du prøve å bruke relevante ord som passer til bransjen du jobber innenfor. Man skal selvfølgelig ikke dra dette for langt, det aller viktigste er at du produserer organisk innlegg som kundene og leserne dine kan forstå og som de er tilfreds med. Men, om du har muligheten til å legge inn et par gode søkeord, så vil det absolutt være en god fordel.

Tre tips til å forbedre din synlighet på nett

Google Ads

Sist, men ikke minst har vi Google Ads. Dette er en betalt tjeneste som lar deg velge noen søkeord som passer innenfor din bransje. Kanskje selger du klær og betaler for ordet «sommerkjole», da vil du komme høyere opp på listen over resultater når forbrukere søker på ordet «sommerkjole». Dersom det er mye konkurranse eller om du føler at din nettside sjeldent kommer opp blant de første søkeresultatene så kan det absolutt være en god ide å betale for Google AdWords en liten periode. Tre tips til å forbedre din synlighet på nett. Husk at det er viktig at dine potensielle kunder ser deg!

Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post