SEO Oslo

SEO Oslo

Søkemotoroptimalisiering & konverteringsoptimalisiering

SEO Oslo – vi er RockitSEO, et byrå spesialisert på søkemotoroptimalisiering (SEO), konverteringsoptimalisering (CRO), digital annoSEnsering og digitalt salg. Vi bistår bedrifter i Oslo og omegn med å bli sett på nettet og å gjøre det enklere for potensielle kunder å velge nettopp ditt firma. Mer synlighet på nettet innebærer også mer relevant trafikk, pågang av kunder og økt salg for deg.

Konkurrerer du med mange andre bedrifter? Er det mange i din bransje i Oslo som konkurrerer om kundene? Skulle du gjerne hatt flere kunder? Hjelp potensielle kunder med å finne deg,  tjenestene du tilbyr og produktene du selger. Gjør det enkelt for dine kunder å komme i kontakt med deg. Gjør det lettere for dine besøkere å bli kunder. Vi hjelper deg med å øke synligheten her i Oslo og geleide potensielle kunder til din nettside.

Trenger du SEO i Oslo?

Ja, absolutt. Særlig i Oslo er mange søk på Google knyttet til et geografisk sted. Søk som knyttes opp mot en bestemt lokasjon på søkemotorer som Google eller Bing kaller man local search. Brukere har et tydelig behov, et konkret ønske og Google skal levere et svar på søket som passer. Helst med ditt firma som tilbyder i søkeresultatet. Local SEO kaller man fremgangsmåten med å øke synligheten i et bestemt geografisk område – i Oslo.

Hvorfor skal du velge Rockit SEO Oslo?

For å lykkes med søkemotoroptimalisering og for å øke salget må vi forstå kundeatferd. Hvordan opplever kundene dine din nettside? Er det enkelt og intuitivt å navigere? Bruker kundene nettsiden slik som du ønsker? Hvordan skal kundene dine bevege seg rundt på din side? Dette og enda flere forhold må vi hensynta for å lykkes. SEO arbeid og konverteringsoptimalsiering fører sammen til suksess. I denne prosessen analyserer vi kundeatferd, kundens behov og selve kundereisen.

Hvordan gjør brukere et søk på Google?

Dette er et kjerneelement– du bør kjenne til hvordan dine fremtidige kunder søker på nettet. En typisk atferd til en bruker som er på utkikk etter en tjeneste på et bestemt sted eller et spesifikt område ser omtrent slik ut:

En bruker, altså din potensielle kunde, har et konkret behov som han/hun ønsker å løse. Behovet er knyttet til et sted, som for eksempel Oslo. Han eller hun trenger altså noe i eller fra Oslo. De potensielle kundene bruker da stedet – altså Oslo –  når de søker på Google.

Et eksempel:

Tenk deg at du er på utkikk etter en fysioterapeut, en snekker, eller et SEO byrå i Oslo. Eller du leter etter det beste spisestedet i Oslo. Hva gjør du? Du googler antakeligvis “fysioterapeut Oslo”, “snekker  Oslo”, “SEO Oslo” og “beste restaurant i Oslo”, ikke sant? Vårt strategiske SEO arbeid tar nettopp hensyn til denne kundeatferden. Local SEO kaller man dette spesielle fagfeltet. Local SEO jobber akkurat med disse typer lokale søk.

SEO

Local SEO – hva er det?

Local SEO er en søkemotoroptimalisieringsstrategi for å hjelpe deg og din bedrift til å bli mer synlig i lokale søkeresultater på Google.

Alle bedrifter som har en fysisk lokasjon, eller tilbyr lokale tjenester, profitterer på local SEO. Har du en nettside og søker etter bedriften din, bør du være blant de tre øverste plasseringene, både i søkeresultatet og på Googlekartet. Topp plasseringer i local search vil gjøre det lettere for dine kunder å finne fram til deg. Og det hjelper deg med å skaffe flere nye kunder.

Så local SEO betyr å være synlig i ditt område for å hjelpe dine potensielle kunder med å finne fram til ditt nettsted. Målet med local SEO er å skaffe flere relevante brukere til din nettside – å øke relevant trafikk til din side. Når kundene først har funnet fram til deg, er vi ikke langt borte fra et salg. Hva skal kundene gjøre på nettsiden din? Skal de bestille noe? Skal de ringe deg, eller ta kontakt via et kontaktskjema? Er det enkelt for dine besøkere å navigere på nettsiden? Det er her konverteringsoptimalisering kommer til innsats.

Hva er konverteringsoptimalisiering?

Selv om brukere har funnet fram til nettsiden din er de ikke kunder enda. Men du har gjort en god jobb med å styre de til deg. Så steg 1 er gjennomført – du har fått besøk av en potensiell kunde!

Nå kommer vi til temaet konverteringsoptimalisiering. Har du kontroll på hva besøkerne skal gjøre? Gjør besøkerne det som er ment at de skal gjøre? Har du en tydelig strategi på det? Er navigasjonen på nettstedet ditt enkelt og intuitivt? Gjør du det lett for dine potensielle kunder å bevege seg på nettsiden?

Det verste er å miste potensielle kunder bare fordi de har en dårlig og frustrerende opplevelse på nettsiden din. Du har nettopp investert mye tid og penger med å styre de til siden din og så forlater de den igjen. Antakeligvis kommer de ikke tilbake til deg og foretrekker å bli kunde hos konkurrenten din i stedet. Det bør ikke være slik og det skal ikke være slik. Konverteringsoptimalisering jobber akkurat med denne problemstillingen. Konverteringsoptimalisering handler om å hjelpe dine nettstedsbesøkere til å gjøre det du ønsker at de skal gjøre. Det dreier seg om å optimalisere brukeropplevelser, brukernavigasjon, design og enkelheten av nettstedet, slik at brukere blir kunder og ideelt sett returnerer igjen og igjen og samtidig anbefaler deg videre.

Vil du vokse? Vi hjelper deg!

Alle bedrifter har vekstmål og vi kan bistå deg med å oppnå disse målene. Vi støtter deg i prosessen med å øke synligheten og salg på nettet . Med oss får du bedre rangeringer på nettet, mer relevant trafikk til ditt nettsted og dermed flere kunder og økt salg. Du setter tydelige mål, for eksempel ønsket om flere henvendelser på e-post, flere telefonhenvendelser, flere bestillinger i nettbutikken din, eller flere møtebookinger. Vi utarbeider en strategi og en tiltaksplan for å oppnå målene du har satt deg.

SEO Oslo – vi leverer resultater

Har du først oppnådd topp plasseringer på søkemotorene i ditt område vil du oppleve å få mye mer relevant nettrafikk til ditt nettsted. Relevant fordi brukerne er fra ditt område. Har du en moderne nettside med brukervennlig og intuitiv navigasjon og tilbyr akkurat det dine besøkere trenger, vil salget ditt øke betydelig. Tenk på at du selger mer, kun fordi du er mer synlig i ditt område – så enkelt kan det være. Kunder kommer til deg – helt av seg selv.

Ønsker du kontakt med oss? Det er gratis og uforpliktende. La oss sette i gang!

Send oss gjerne en e-post eller bruk kontaktskjemaet her på nettsiden for å avtale et uforpliktende og gratis møte. Vi ser fram til å høre fra deg.

Rockit Process

For å oppnå gode, langsiktige og bærekraftige resultater jobber vi systematisk med planlegging, gjennomføring og overvåkning av tiltak.

Analyse

Vi starte med en fullstendig analyse. Hva er dagens status? Hva er brukeradferd? Hva gjør konkurrentene? Det er kun et par av mange spørsmål vi stille oss i analysefasen. Basert på vårt analyse utarbeide vi en tiltaksplan.

Strategi

Vi utarbeide et fullstendig SEO strategi og et tiltaksplan basert på vårt analyse.

Action

Vi begynne med å jobbe aktiv med On-page og Off-page SEO. Det anbefales med å optimere nettsiden før man starte med eksterne tiltak.

Controlling

Alle tiltak vi setter igang vil bli overvåket og rapportert. Vi vil justere våre tiltak underveis for å oppnå beste og målbare resultater.

Vi hjelper deg med å vokse

Vekst-mål har nesten alle bedrifter og vi kan hjelper deg med å oppnå de målene. Vi støtter deg i prosessen for å øke synligheten på nettet. Med oss får du bedre rangeringer på nettet, mer relevant trafikk til ditt nettsted og dermed flere kunde og mer salg.