SEO Drammen

SEO Drammen

Søkemotoroptimalisiering & konverteringsoptimalisiering

SEO Drammen – vi er RockitSEO.no, et byrå spesialisert på søkemotoroptimalisiering (SEO), konverteringsoptimalisering (CRO), digital annonsering og digitalt salg i Drammen. Vi hjelper bedrifter i Drammen og omegn med å øke synligheten på nettet og å gjøre det enklere for nettstedsbrukere å velge nettopp ditt firma. Mer synlighet på nettet betyr mer relevant trafikk, flere kunder og økt salg for deg.

Opplever du sterk konkurranse? Er det mange bedrifter fra sammen bransje som deg i Drammen? Ønsker du flere kunder? Hjelp dine kunder med å finne deg, dine tjenester og dine produkter. Gjør det enkelt for dine kunder å komme i kontakt med deg. Gjør det lett for dine besøkere å bli kunder. Vi hjelper deg med å øke synligheten her i Drammen å styre potensielle kunder til ditt nettside.

Hvorfor trenger du SEO i Drammen?

Mange søk på Google er tilknyttet et geografisk sted. Slike søk på søkemotorene som Google eller Bing kaller man local search. Brukere har et konkret behov, et konkret ønske og Google skal levere et passende svar på søket. Helst med deg som tilbyder i søkeresultatet. Local SEO kaller man fremgangsmåten med å øke synligheten i et bestemt geografisk område – i Drammen.

Hvordan søker brukere på Google?

Dette er et kjernespørsmål – du bør kjenne til hvordan dine potensielle kunder søker på nettet. En typisk atferd til en bruker som leter etter en tjeneste på et bestemt sted eller område ser slik ut:

En bruker, som er din potensiell kunde, har et konkret behov som han/hun ønsker å løse. Behovet er knyttet til et sted, la oss si til Drammen. Han eller hun trenger altså noe i eller fra Drammen. De potensielle kundene bruker da stedet – altså Drammen –  når de søker på Google.

Et eksempel:

Tenk deg at du er på utkikk etter en tannlege, en frisør, eller et SEO byrå i Drammen. Eller du leter etter det beste spisestedet i Drammen. Hva gjør du? Du googler sannsynligvis “tannlege Drammen”, “frisør Drammen”, “SEO Drammen” og “beste restaurant i Drammen”, ikke sant? Vårt strategiske SEO arbeid jobber akkurat med denne kundeatferden. Local SEO kaller man dette spesielle fagfeltet. Local SEO jobber akkurat med disse typer lokale søk.

SEO

Hva er local SEO i Drammen?

Local SEO er et søkemotoroptimalisierings-strategi for å hjelpe deg og din bedrift til å bli mer synlig i lokale søkeresultater på Google.

Alle bedrifter som har et fysisk lokale, eller tilbyr lokale tjenester, profitterer fra local SEO. Har du en nettside og søker etter din bedrift, bør du være blant topp 3 på plasseringer, både i søkeresultatet og på Googlekartet. Topp plasseringer i local search vil hjelpe dine kunder med å finne fram til deg. Og det hjelper deg med å skaffe flere nye kunder.

Så local SEO betyr å være synlig i ditt område for å hjelpe dine potensielle kunder med å finne fram til ditt nettsted. Målet med local SEO er å skaffe flere relevante brukere til din nettside – å øke relevant trafikk til din side. Har kundene funnet fram til deg, er vi ikke langt borte fra et salg. Hva skal kundene gjøre på nettsidene din? Skal de bestille noe? Skal de ringe deg, eller ta kontakt via et kontaktskjema? Er det enkelt for dine besøkere å navigere? Her kommer konverteringsoptimalisering til innsats.

Konverteringsoptimalisiering – hva er det?

Når brukere har funnet fram til nettsiden din er de ikke kunder enda – dessverre. Men du har gjort en kjempejobb med å styre de til deg. Så steg 1 er gjennomført – du har fått besøk av en potensiell kunde!

Nå kommer vi til disiplinen konverteringsoptimalisiering. Har du kontroll på hva besøkerne skal gjøre? Gjør besøkerne det de skal gjøre? Har du en tydelig strategi på det? Er navigasjonen på nettstedet ditt enkel og intuitiv? Gjør du det lett for dine potensielle kunder?

Det verste er å miste potensielle kunder fordi de har en dårlig, frustrerende opplevelse på nettsiden din. Du har nettopp investert mye tid og penger med å styre de til siden og nå forlater de nettsiden din igjen. De kommer mest sannsynlig ikke tilbake og kjøper heller fra konkurrenten din. Det bør ikke være slik og det skal ikke være slik. Konverteringsoptimalisering jobber akkurat med denne problemstillingen. Konverteringsoptimalisering handler om hjelpe dine nettstedsbesøkere til å gjøre det du ønsker de skal gjøre. Det handler om å optimalisere brukeropplevelser, brukernavigasjon, design og enkelheten av nettstedet, slik at brukere blir kunder og ideelt sett kommer tilbake igjen og igjen og anbefaler deg videre.

Vi leverer resultater

Har du oppnådd topp plasseringer på søkemotorene i ditt område vil du få mye mer relevant nettrafikk til ditt nettsted. Relevant fordi brukerne er fra ditt område, de er dine naboer. Har du en moderne nettside med brukervennlig og enkel navigasjon og tilbyr akkurat det dine besøkere trenger, vil salget ditt øke betydelig. Tenk på at du selger mer, kun fordi du er mer synlig i ditt område – så enkelt kan det være. Kunder kommer fra seg selv til deg.

Hvorfor velge Rockit SEO Drammen?

For å lykkes med søkemotoroptimalisering og for å øke salget må vi kunne evne å se lenger enn vår egen nesetipp. Hvordan opplever kundene dine din nettside? Er det enkelt å navigere? Er det enkelt for kundene å gjøre det du ønsker? Hvordan skal kundene dine bevege seg på din side? Alt det og mye mer må vi tar hensyn til for å lykkes. Det er både SEO arbeid og konverteringsoptimalsiering som fører til suksess. Vi analyserer kundeatferd, kundebehov og selve kundereisen.

Vi hjelper deg med å vokse

Alle bedrifter har vekstmål og vi kan hjelpe deg med å oppnå disse målene. Vi støtter deg i prosessen mot å øke synligheten og salg på nettet . Med oss får du bedre rangeringer på nettet, mer relevant trafikk til ditt nettsted og dermed flere kunder og økt salg. Du definerer tydelige mål, som for eksempel kan være flere henvendelser på e-post, flere telefonhenvendelser, flere bestillinger på nettbutikken din, eller flere møtebookinger. Vi utarbeider en strategi og en tiltaksplan for å oppnå dine mål.

Ta kontakt – gratis og uforpliktende

Send oss gjerne en e-post eller bruk kontaktskjemaet her på nettsiden for å avtale et uforpliktende og gratis møte.

Rockit Process

For å oppnå gode, langsiktige og bærekraftige resultater jobber vi systematisk med planlegging, gjennomføring og overvåkning av tiltak.

Analyse

Vi starte med en fullstendig analyse. Hva er dagens status? Hva er brukeradferd? Hva gjør konkurrentene? Det er kun et par av mange spørsmål vi stille oss i analysefasen. Basert på vårt analyse utarbeide vi en tiltaksplan.

Strategi

Vi utarbeide et fullstendig SEO strategi og et tiltaksplan basert på vårt analyse.

Action

Vi begynne med å jobbe aktiv med On-page og Off-page SEO. Det anbefales med å optimere nettsiden før man starte med eksterne tiltak.

Controlling

Alle tiltak vi setter igang vil bli overvåket og rapportert. Vi vil justere våre tiltak underveis for å oppnå beste og målbare resultater.

Vi hjelper deg med å vokse

Vekst-mål har nesten alle bedrifter og vi kan hjelper deg med å oppnå de målene. Vi støtter deg i prosessen for å øke synligheten på nettet. Med oss får du bedre rangeringer på nettet, mer relevant trafikk til ditt nettsted og dermed flere kunde og mer salg.