SEO Bergen

SEO Bergen

Søkemotoroptimalisiering & konverteringsoptimalisiering

SEO Bergen – RockitSEO er et byrå spesialisert på søkemotoroptimalisiering (SEO), konverteringsoptimalisering (CRO), digital annonsering og digitalt salg. Vi bistår din bedrift i Bergensområdet med å bli synlig på nettet og gjøre det enkelt for potensielle kunder å velge nettopp ditt firma. Mer synlighet på nettet betyr også mer relevant trafikk, pågang av kunder og økt salg for deg.

Er konkurransen hard i det området du holder til? Er det mange i din bransje i Bergen som konkurrerer om kundene? Trenger du flere kunder? La oss hjelpe dine potensielle kunder å finne deg,  tjenestene du tilbyr og produktene du selger. Gjør det enkelt for dine kunder å komme i kontakt med deg. Gjør det lettere for dine besøkere å bli kunder. Vi hjelper deg med å bli mer synlig her i Bergen og føre potensielle kunder til din nettside.

SEO Bergen – Hvorfor velge RockitSEO?

For å lykkes med søkemotoroptimalisering og for å få til et økt salg, er det helt avgjørende å forstå  kundeatferd. Hva synes kundene dine om din nettside? Er det enkelt og selvforklarende å navigere? Tar kundene nettsiden din i bruk slik som du ønsker? Hvordan er det meningen at kundene dine skal bevege seg rundt på din side? Dette og enda flere forhold må vi ta hensyn til for å lykkes. SEO arbeid og konverteringsoptimalsiering innebærer suksess. I denne prosessen analyserer vi kundeatferd, kundens behov og selve kundereisen.

Hva er local SEO?

Local SEO er en søkemotoroptimalisieringsstrategi som kan hjelpe deg og din bedrift til å bli mer synlig i lokale søkeresultater på Google. Alle firmaer som har et fysisk lokale, eller tilbyr tjenester i nærområdet, profitterer på local SEO. Hvis du har en nettside og søker etter bedriften din, bør du være blant de tre øverste plasseringene, både i selve søkeresultatet og på Googlekartet. Topp plasseringer i local search  vil gjøre det enkelere for dine kunder å finne fram til ditt firma. I tillegg hjelper det deg med å skaffe flere nye kunder.

Local SEO betyr altså å være synlig i ditt område for å hjelpe dine potensielle kunder med å finne fram til ditt nettsted. Målet med local SEO er å skaffe flere aktuelle brukere til din nettside – å øke relevant trafikk til din side. Når kundene først har funnet fram til deg, er vi mye nærmere et salg. Hva skal kundene gjøre på nettsiden din? Skal de bestille noe? Ønsker du at de skal henvende seg via et kontaktskjema eller kanskje ringe deg? Er det enkelt for besøkere å bevege seg rundt på nettsiden din? Det er her konverteringsoptimalisering kommer til innsats.

Er det nødvendig med SEO i Bergen?

Ja, absolutt. Særlig i Bergen og omegn er en stor andel av søk på Google knyttet til et geografisk sted. Søk som knyttes opp mot en bestemt lokasjon på søkemotorer som Google eller Bing betenger man som vi tidligere har nevnt  local search. Brukere har et klart behov, et konkret ønske og Google skal levere et svar på søket som matcher. Helst med din bedrift som tilbyder i søkeresultatet. Local SEO kaller man fremgangsmåten med å øke synligheten i et bestemt geografisk område – i Bergen.

SEO

Hvordan foretar brukere et Google søk?

Dette er helt vesentlig å forstå– du bør kjenne til hvordan dine fremtidige kunder søker på nettet. En typisk atferd til en bruker som er på utkikk etter et produkt eller en bestemt tjeneste på et avgrenset sted eller et spesifikt område ser omtrent slik ut: Vi kan tenke oss at en bruker, altså din potensielle kunde, har et konkret behov som han eller hun ønsker å løse. Behovet er knyttet til et sted, la oss si Bergen. Din kunde trenger altså noe i eller fra Bergen. De potensielle kundene bruker da lokasjonen– altså Bergen –  når de søker på Google.

Et eksempel:

Tenk deg at du er på utkikk etter en kiropraktor, en elektriker, eller et SEO byrå i Bergen. Eller du leter etter det beste bakeriet i Bergen. Hva gjør du? Du googler antakeligvis “kiropraktor Bergen”, “elektriker Bergen”, “SEO Bergen” og “beste bakeri i Bergen”, ikke sant? Vårt strategiske SEO arbeid er nettopp oppmerksom på denne kundeatferden. Local SEO kaller man dette spesielle fagområdet. Local SEO jobber akkurat med disse typer lokale søk.

Vil du ekspandere? Vi hjelper deg!

De fleste bedrifter har et mål om vekst og vi kan være behjelpelig med at du skal nå akkurat dine mål. Vi støtter deg i prosessen med å bli mer synlig på nettet og øke det digitale salget. Ved å velge oss får du bedre rangeringer på nettet, mer relevant trafikk til ditt nettsted og dermed flere kunder og økt salg. Du konkretiserer dine mål, for eksempel ønsket om flere henvendelser på e-post, flere telefonhenvendelser, flere bestillinger i nettbutikken din, eller flere bookinger. Vi utarbeider en strategi og en tiltaksplan for å nå målene du har satt deg.

Konverteringsoptimalisiering – hva er det?

Selv om brukere har landet på nettsiden din er de dessverre ikke kunder enda. Du har likevel gjort en god jobb med å lenke de til deg. Så første steg er gjennomført – du har fått besøk av en potensiell kunde! Det er her vi kommer inn på temaet konverteringsoptimalisiering. Har du kontroll på hva besøkerne skal gjøre på siden din? Forholder besøkerne seg slik du ønsker? Har du en tydelig strategi? Er navigasjonen på nettstedet ditt selvforklarende og intuitivt? Gjør du det enkelt for dine potensielle kunder å bevege seg på nettsiden?

Det er kjedelig å miste potensielle kunder bare fordi de har en dårlig og frustrerende opplevelse på nettsiden din. Du har nettopp investert mye tid og penger med å lenke de til siden din og så forlater de den igjen. Antakeligvis kommer de heller aldri tilbake til deg og foretrekker å bli kunde hos konkurrenten din i stedet. Det bør ikke være slik og det er ikke meningen at det skal være slik. Konverteringsoptimalisering tar for seg akkurat denne problemstillingen. Konverteringsoptimalisering handler om å hjelpe dine nettstedsbesøkere med å gjøre det du ønsker at de skal gjøre. Det handler om å optimalisere brukeropplevelser, brukernavigasjon, design og enkelheten av nettstedet, slik at brukere blir kunder og helst returnerer igjen og igjen og samtidig anbefaler deg videre.

Vi leverer resultater – SEO Bergen

Har du først klart å få topp plasseringer på søkemotorene i ditt område vil du oppleve å få mye mer relevant nettrafikk til ditt nettsted. Relevant fordi brukerne er fra ditt område. Har du en moderne nettside med brukervennlig og enkel navigasjon og tilbyr akkurat det dine besøkere trenger, vil salget ditt antakeligvis øke betraktelig. Tenk på at du selger mer, kun fordi du er mer synlig i ditt område – så lett kan det være. Kunder kommer til deg – på egenhånd. Ønsker du å komme i kontakt med oss? Det er gratis og uforpliktende. La oss starte med en gang!

Send oss gjerne en forespørsel på e-post eller bruk kontaktskjemaet her på nettsiden for å avtale et uforpliktende og gratis møte. Vi hører gjerne fra deg.

Rockit Process

For å oppnå gode, langsiktige og bærekraftige resultater jobber vi systematisk med planlegging, gjennomføring og overvåkning av tiltak.

Analyse

Vi starte med en fullstendig analyse. Hva er dagens status? Hva er brukeradferd? Hva gjør konkurrentene? Det er kun et par av mange spørsmål vi stille oss i analysefasen. Basert på vårt analyse utarbeide vi en tiltaksplan.

Strategi

Vi utarbeide et fullstendig SEO strategi og et tiltaksplan basert på vårt analyse.

Action

Vi begynne med å jobbe aktiv med On-page og Off-page SEO. Det anbefales med å optimere nettsiden før man starte med eksterne tiltak.

Controlling

Alle tiltak vi setter igang vil bli overvåket og rapportert. Vi vil justere våre tiltak underveis for å oppnå beste og målbare resultater.

Vi hjelper deg med å vokse

Vekst-mål har nesten alle bedrifter og vi kan hjelper deg med å oppnå de målene. Vi støtter deg i prosessen for å øke synligheten på nettet. Med oss får du bedre rangeringer på nettet, mer relevant trafikk til ditt nettsted og dermed flere kunde og mer salg.